Achteraf betalen (NL) - Gratis verzending - Gratis cadeaus bij besteding vanaf €50 🎁
Achteraf betalen (NL) - Gratis verzending - Gratis cadeaus bij besteding vanaf €50 🎁

Verdien Geld

Word een partner en verdien geld door ons bedrijf te promoten

We zijn bereid om 10% van alle verkopen te bieden die je doet door onze producten op jouw Instagram of facebook te plaatsen. Het is ook mogelijk om jouw unieke link te delen via andere kanalen. Er zijn geen vereisten, letterlijk wanneer je maar wilt, kun je een foto van één van onze producten plaatsen (je kunt onze website of Instagramfoto's gebruiken) en je unieke affiliate-link in je bio of tijdlijn plaatsen en voor elke bestelling die wordt geplaatst via de unieke link, krijg jij 10% van het aankoopbedrag.

Registreren & Inloggen

Stap 1. Meld je als eerste aan voor ons affiliate programma door hier te klikken.

Stap 2. Voer jouw e-mail, naam en wachtwoord in en klik op 'register'.

Stap 3. Klik hier om in te loggen, daarna zie je het volgende scherm:

Affiliate programma

Jouw verwijslink is jouw unieke link. Deze kun je delen op Facebook, Instagram, WhatsApp, groepen of waar dan maar ook. Wanneer iemand op deze link klikt en vervolgens binnen twee weken iets bestelt, dan krijg jij 10% van zijn of haar aankoopbedrag!

Uitbetaling

Om in aanmerking te komen voor een uitbetaling, dien je eerst €10,- te hebben verdient. Dit wordt elke eerste dag van de maand automatisch uitbetaald op de door jouw uitgekozen betaalmethode.

De uitbetaling vindt plaats via PayPal, bankoverschrijving of via een cadeaubon. Je mag zelf kiezen hoe je uitbetaalt wilt worden.

Affiliate programma

Klik op 'profielpagina' of op het 'gezichtje' om vervolgens een betaalmethode in te stellen.

Heb je nu nog meer vragen? Stuur ons dan een berichtje!