Diamond Painting Inlijsten

Diamond Painting Inlijsten

Oké je herkent het wel.. Je bent uren, dagen of soms maanden bezig met je diamond painting. Al je energie en je stress zit erin en daar is het moment eindelijk.. HIJ IS KLAAR! Maak je de painting voor jezelf? Of geef je het liever cadeau aan je familie of vrienden? Precies! Dan werk je het helemaal mooi af met een lijst om je kunstwerk te laten schitteren.

We kregen veel de vraag van jullie waar je een lijst kan kopen voor je Diamond Painting zonder er teveel centen aan kwijt te zijn.

Foto Klant

Winkels

Heb je al rond gekeken in de winkels in je omgeving? Hieronder hebben wij een aantal tips van onze eigen diamond painters!
Probeer het bij de HEMA, Action, IKEA of de kringloop bij jou in de buurt. Ze hebben verschillende maten qua lijsten.

Foto Klanten

Online Webshops

Vind je niks in de winkels in je buurt of zoek je liever vanuit je eigen huis? Probeer dan Bol.com, de online website van IKEA, Beslist.nl of Hornbach.nl. Daar vind je een overzicht van alle lijsten die nog in de collectie zijn.

Facebook Pagina

Het kan natuurlijk dat je ze niet in de winkels of op de online webshops kan vinden.. Dan zou ik je adviseren om het in de Facebook Pagina "Myth Of Asia Fan Club" te vragen. Hier worden tips en tricks gegeven en komt ook de vraag over een lijst voor. Ben je nog geen lid? Word dan gelijk lid! 

Of.. Bestel ze bij ons

Ook wij verkopen houten frames die goed aansluiten op onze diamond paintings die wij verkopen. Daarnaast kun je ze zelf een kleurtje geven, mocht je dat leuk vinden! Echter zijn de prijzen hiervan wel wat duurder in vergelijking met de Action. Klik hieronder om naar de houten frames te gaan.

Ga naar de houten frames


3 reacties Comment

 • Hebben jullie lijsten voor de vlinder vijfluik en wat kost het 2×15×25 2×15×35 1×15 40

  Jem hermans
 • Hallo
  Moet ik mijn daimondpainting vernissen want heb het in een fotolijst gedaan maar er is geen glas of plastic op om mijn painting te beschermen
  Graag advies

  Adriana Dominczak
 • Goede dag
  Ik ben nu met de vijf Luiks vlinders bezig .
  Hebben jullie de lijstjes of omlijsting er ook van
  En nog bedankt voor het cadeautje heb het gisteren ontvangen heel blij mee
  Met vriendelijke groet
  Anita rozema

  Anita

Laat een reactie achter

Comment are moderated
x