• Gratis Verzending
  • Achteraf Betalen
  • Gratis Cadeaus Bij Besteding Vanaf €50
  • Gratis Verzending
  • Achteraf Betalen
  • Gratis Cadeaus Bij Besteding Vanaf €50

Over Myth Of Asia

Myth Of Asia ™ probeert ervaringen te creëren die het gewone overstijgen door het aanbieden van diamond paintings van de hoogste kwaliteit. Geboren uit passie en het nastreven van creativiteit, onze gedetailleerde illustraties afgedrukt op premium doeken en gemaakt met hoogwaardige diamanten schijnen helderder en zien er beter uit in het echte leven dan op de foto!

Diamond Paintings
Myth Of Asia ™ -kits bevatten alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met jouw nieuwe kunstwerk, zoals een zeildoek van premium fluwelen dat zowel duurzaam is als zacht aanvoelt, hoogkwalitatieve, kleurgecodeerde harssteentjes, een diamantapplicator, een pengrip, een multiplacer, een waxpad, een craft tray en gemakkelijk te volgen instructies. Alles is zorgvuldig ingepakt en geëtiketteerd, zodat je aan je meesterwerk kunt beginnen zodra je de doos opent!

Van natuur en dieren tot fantasy-kunst, we verlenen met trots een licentie voor exclusieve kunstwerken die u nergens anders vindt. Onze kits zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, van beginner tot expert, zodat ontwerpers van alle niveaus een project kunnen vinden om van te genieten.

Bij Myth Of Asia ™ is ons doel om de markt te blijven verbeteren en een blijvende indruk achter te laten als een van de toonaangevende fabrikanten. We doen er alles aan om u de beste ervaring te bieden door jou de beste kwaliteitsmaterialen, unieke kunstwerken en uitzonderlijke klantenservice te bieden die met de grootste eerlijkheid en verantwoordelijkheid werkt.

Koop vandaag nog jouw diamond painting en ervaar het verschil!


Hartelijke groet,

Het team van Myth Of Asia