• Gratis Verzending
 • Achteraf Betalen In Nederland
 • Gratis Cadeaus Bij Besteding Vanaf €50
 • Gratis Verzending
 • Achteraf Betalen In Nederland
 • Gratis Cadeaus Bij Besteding Vanaf €50
Moet ik mijn Diamond Painting afwerken?

Moet ik mijn Diamond Painting afwerken?

De kunst van het diamond painting kan een ontspannende en bevredigende activiteit zijn waarbij je veel creativiteit kunt uiten, de gevoelens van stress verminderen en unieke nieuwe decoraties voor jouw huis kunt ontwerpen. Als je nieuw bent met diamond painting, heb je waarschijnlijk een lange lijst met vragen. Bijvoorbeeld: hoe lang duurt het om een project te voltooien of moet ik mijn diamond painting afwerken? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Wij van Myth Of Asia hebben alle informatie die jij nodig hebt om een prachtig nieuw meesterwerk te creëren dat prachtig in jouw huis zal hangen. Naarmate je je vaardigheden verbeterd, kun jij nieuwe diamond paintings uitproberen en de afgewerkte ontwerpen aan vrienden en familie cadeau geven.

 

Voor- en nadelen over het afwerken van een Diamond Painting

Iedereen heeft zijn eigen mening over het wel of niet afwerken van een diamond painting. Natuurlijk, na wekenlang aan een project gewerkt te hebben, wil je een manier hebben om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en diamantglans behoudt, zodat het voor de wereld zichtbaar tentoongesteld kan worden. Voor iedereen die zich afvraagt wat te doen met een diamond painting die klaar is, hebben wij een paar opties.

Veel mensen geven er de voorkeur aan hun diamond painting in te lijsten, zodat ze intact blijven, veilig voor stof en vuil. Anderen willen hun diamond paintings afwerken, zodat een lijst niet nodig is, maar de steentjes nog wel mooi op zijn plaats blijven.

Een voordeel van het afwerken van uw diamond painting is dat de stukjes natuurlijk bij elkaar blijven, waardoor de steentjes er niet af kunnen vallen terwijl jij ze ophangt en de afbeelding kapot kan gaan. Helaas kan onjuiste afwerking het project soms vervormen of na verloop van tijd geel worden. Het voordeel van een goede afwerking is echter dat het jouw schilderij op zijn plaats houdt zonder dat je een lijst hoeft te gebruiken. Het is echt geheel aan jouw persoonlijke voorkeur om de painting af te werken of in te lijsten.

 

Wat te gebruiken om Diamond Paintings te verzegelen

Spuitbare afdichtspray
Als het gaat om het gebruik van afdichtmiddelen die zorgen voor de finishing touch op jouw diamond painting, dan is de spray de beste optie. Dichtingsproducten in spuitbusvorm zullen na verloop van tijd niet vergelen, maar het is geen lijmachtige substantie dat er voor zorgt dat eventuele open gaten tussen jouw steentjes zullen worden opgevuld. Als jij je dus nog steeds afvraagt hoe je je diamond paintings kunt afwerken, bedenk dan dat een spray de natuurlijke glans van de diamanten behoudt en niet vergeelt, maar openingen tussen de steentjes niet zal opvullen.

Koop een goede spray hier


  

Hoe verzegel je een Diamond Painting?


Als je eenmaal hebt besloten dat je de diamond painting gaat afwerken, is het aanbrengen van de spray vrij eenvoudig. Volg gewoon deze paar stappen:

 1. Zorg ervoor dat alle steentjes en het doek plat ligt.
 2. Bedek jouw diamond painting met een plastic beschermhoes, een handdoek of een ander groot soort stof.
 3. Gebruik vervolgens de deegroller om alle steentjes gelijkmatig aan te drukken.
 4. Volg de instructies door de bus zes tot acht centimeter van het doek te houden en te spuiten.
 5. Laat jouw diamond painting drogen volgens de aanwijzingen van de spray.

Let op: Maak niet de fout dat je de diamond painting te vroeg oppakt, dit kan er voor zorgen dat jouw diamond painting verpest wordt.


Pronken met jouw kunstwerk

Het leukste deel als je het mij vraagt! Werken aan een Diamond Painting kan een leuke bezigheid zijn om jouw creativiteit los te laten en te ontspannen. Het is ook bewezen dat gevoelens van angst verminderd worden en het mensen helpt om te gaan met persoonlijke en werkgerelateerde stress. Als je eenmaal het punt hebt bereikt waarop je een project hebt voltooid, wil je waarschijnlijk de diamond painting bewaren. Je hebt er veel tijd en energie in gestopt en misschien ook wel een nieuwe verslaving ontwikkeld. (Je bent zeker niet de enige haha!) Je mag dan ook zeker trots zijn op jouw werk. Laat het dus ook zeker zien aan jouw vrienden, familie, collega's, buren etc. 

 

Ga naar de diamond painting collectie


10 reacties Comment

 • ] Buy Amoxil Online mpg.vxxq.mythofasia.nl.tko.jf http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  ebizagulo
 • 500mg Capsules[/url] Amoxicillin 500mg Capsules hcg.krzy.mythofasia.nl.sbh.co http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
  uzmiwekexuw
 • Amoxicillin[/url] Amoxicillin mps.brcc.mythofasia.nl.kmz.yl http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
  oxeneruol
 • Amoxicillin[/url] Amoxicillin rhe.akmq.mythofasia.nl.has.vz http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
  izahamixe
 • ik zoek een dp een echte klok met eigen foto??

  kris de wit

Laat een reactie achter

Comment are moderated