Achteraf betalen (NL) - Gratis verzending - Gratis cadeaus bij besteding vanaf €50 🎁
Achteraf betalen (NL) - Gratis verzending - Gratis cadeaus bij besteding vanaf €50 🎁
Vierkant Versus Rond: Wat Is Het Verschil?

Vierkant Versus Rond: Wat Is Het Verschil?

Als je nieuw bent in de wereld van Diamond Painting, dan sta je op het punt een spannende reis te maken die je zeker urenlang plezier zal bezorgen! Maar het mooiste is: als je klaar bent, heb je een geweldig kunstwerk om trots in huis of op kantoor te laten zien! Bovendien heb je de voldoening te weten dat je het zelf hebt gemaakt. En ja, iedereen kan het!

De natuurkunde van diamanten
Door de geometrie van hun veelzijdige oppervlak worden de diamanten vaak aangeduid als 5-D-diamanten, ze hebben zowel vierkante diamanten als ronde diamanten met verschillende schuine vlakken die licht reflecteren om het afgewerkte stuk een sprankelend effect te geven. Je kunt zelfs merken dat ze glinsteren als een discobol!

Vierkant versus rond: Wat is het verschil?

 Vierkante diamanten

De perfecte pasvorm
Diamanten van de vierkante variant passen heel netjes, zonder gaten en hebben de voorkeur bij het maken van grotere doeken.

De "Snap"
Een ander kenmerk dat mensen echt leuk lijken te vinden aan de vierkante diamanten is het bevredigende "snap" geluid dat ze maken wanneer je bijna klaar bent en de gaten opvult. Het gevoel is vergeleken met het knappen van noppenfolie, wat misschien wel één van de grootste genoegens van het leven is!

Ronde diamanten

Makkelijk is leuk
Hoewel het ontbreken van hoeken die inherent zijn aan de ronde vorm, betekent dat er zichtbare openingen zijn tussen de diamanten wanneer de illustratie van dichtbij wordt bekeken. Daarnaast zijn ronde diamanten gemakkelijker op te pakken en op het canvas te plaatsen met de applicator.

Grootte doet er toe
Ronde diamanten hebben over het algemeen de voorkeur bij het produceren van kleinere kunstwerken. Ze hebben de neiging om een ​​vloeiender en duidelijker schilderij te maken en hebben minder tijd nodig om te voltooien dan kunstwerken gemaakt met vierkante diamanten.

Het is persoonlijk
Na verloop van tijd, naarmate je een expert wordt in Diamond Painting, ontwikkel je een neiging naar de één of de ander, afhankelijk van je eigen persoonlijke stijl. Er is geen verkeerde manier!

Ga naar de diamond painting collectie


3 reacties Comment

  • Kan ik bij jullie verschillende kleuren piep kleine ronde steentjes bestellen???

    Marlon Koehorst
  • goede middag; wil even vragen ben een klaprozen paint aan het meken die ik bij jullie heb gekoch. maar ik heb rode steentjes te weinig ken ik die bij bestellen z 606—2063 kl. rood ik ben het referentie nummer kwijt het ik in de prullebak verwijderd

    willy dohmen
  • Gisteren mijn zending van 2 diamond painting binnengekregen. Zeer tevreden. Alles was mooi verpakt en in orde.

    Hermans Marie-Josée

Laat een reactie achter

Comment are moderated