Waarom Beginnen Met Diamond Painting?

Waarom Beginnen Met Diamond Painting?

Veel mensen zijn begonnen met diamond painting voor een reden.. Wij krijgen vaak via Facebook en via de mail de mooiste en beste verhalen waarom jullie zijn begonnen. Maar ook zijn er nog veel mensen die twijfelen. Dus speciaal voor jullie hier een aantal redenen waarom jij zou moeten gaan diamond painten! 

Diamond painting is inmiddels uitgegroeid tot de leukste hobby voor jong en oud. Het is te vergelijken met schilderen op nummer en pixelen. Met diamond painting kun je, door ronde of vierkante “rhinestones” oftewel “diamantjes” op zelfklevend canvasdoek met patroon te plakken, de meest prachtige schilderijen maken. Het patroon bestaat uit een overzicht van verschillende symbolen met bijbehorende DMC kleuren.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen partial diamond paintings en full diamond paintings. Bij partial diamond painting wordt slechts een (klein) deel van het canvasdoek beplakt met diamantjes en bij full diamond painting het gehele canvasdoek.

Ook is er nog een verschil tussen ronde en vierkante diamantjes. De ronde diamantjes zijn gemakkelijker te plaatsen, omdat rond altijd past. Ideaal voor kinderen! Vierkante steentjes sluiten daarentegen heel goed op elkaar aan en geeft vaak een mooier resultaat. 

Wij verkopen op dit moment alleen full diamond paintings in zowel ronde als vierkante steentjes!

Alle voordelen op een rij

  1. Maak zelf de meest prachtige schilderijen voor in huis
  2. Neem tijd voor jezelf en voel de stress langzaam wegebben tijdens het "painten"
  3. Je kan het doen wanneer je wilt en je zult er altijd plezier aan hebben
  4. Kinderen die het leuk vinden leren zich te concentreren en laten de telefoon of tablet links liggen
  5. Door de rustgevende werking hebben kinderen met ASS en ADHD daar ook baat bij

Om welke reden ben jij begonnen? We horen het graag en delen graag de mooie verhalen en resultaten met jullie! 

Ga naar de diamond painting collectie


1 reactie Comment

  • Hallo, ik ben ermee begonnen omdat ik graag creatief bezig ben en momenteel heel stressie ben.
    Het helpt echt om u te ontspannen en is super leuk om te doen. Ik doe het liefst de ronde en heb er al een paar gemaakt, ik vind het echt super leuk om te doen en ben altijd super fier op het resultaat als het af is. Het is zo mooi altijd he. Een super, super leuke hobby waar je veel plezier aan beleefd, echt toppie 😉😉😉, groetjes 👍👍👍❤❤❤

    Nathalie

Laat een reactie achter

Comment are moderated
x