6 Handige Diamond Painting Tips

6 Handige Diamond Painting Tips

Bij Myth Of Asia is diamond painting onze passie. We weten zelfs dat een korte diamond painting sessie de perfecte gelegenheid biedt om te ontspannen en vooral plezier geeft. Van het voorbereiden van een nieuw canvas tot aan het bevestigen van het laatste steentje op het canvas, we houden van alles. En we zijn niet alleen. Deze nieuwe kunstvorm is al snel populair als populaire uitlaatklep en ontspannend tijdverdrijf voor hobbyisten en liefhebbers van alle leeftijden.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en leuke manieren om onze klanten tijdens het diamond painten te helpen. Hier zijn een paar van onze favorieten!

6. Gebruik eierdozen om de steentjes te verdelen

Recycle de eierdoos niet nadat jij de laatste omelet hebt gemaakt, maar gebruik deze opnieuw. Een gemiddelde eierdoos dient als een uitstekende vervanging van een sorteerdoos. Ook kun je de eierdoos makkelijk sluiten wanneer je hem niet gebruikt.

5. Lijm de diamanten vast naast het symbool op het canvas

Een beetje voorbereidend werk is altijd handig. Neem een paar minuten om de diamanten vast te lijmen/plakken naast het canvassymbool. Zo kun je in één oogopslag de gewenste diamantjes raadplegen. Er zitten altijd extra steentjes in de zakjes, dus wees niet bang dat je te kort komt!

4. Bescherm folie afknippen

Knip het stuk bescherm folie af dat jij wilt beplakken met steentjes. Zo blijft de overige plaklaag schoon en goed plakken. Als je telkens de bescherm folie er af haalt en er weer op plakt, dan kan de plaklaag minder worden.

3. Leg het diamond painting canvas onder een matras

Wanneer de diamond painting wordt geleverd, dan is deze vaak opgerold. Hierdoor kun je vaak niet direct beginnen, omdat het eerst vlak moet worden gestreken. Leg jouw diamond painting minimaal 8 uur onder een matras of boek en daarna kun je direct aan de slag!

2. Versnel het proces met een multi-diamond applicator

Wanneer je bezig bent met diamond painting dan kun je zelf het tempo bepalen. Wil jij iets sneller te werk gaan? Dan is deze applicator misschien wel een handig hulpmiddel. Hiermee kun je in één keer meerdere diamantjes op het canvas bevestigen.

1. De steentjes worden niet meer statisch met droog doekjes

Soms lijkt het wel of de steentjes overal aan blijven plakken, behalve aan het canvas. Geen probleem, leg de steentjes tijdens het sorteren eerst op een droogdoekje. Hierdoor voorkom je dat de steentjes statisch worden! Een echte game-changer.

Hebben wij jouw favoriete tip gemist? Vertel het ons door een reactie te plaatsen hieronder! Zorg ervoor dat je deze tips deelt met je mede-die-hard diamond painting fans!

Ga naar de diamond painting collectie


2 reacties Comment

  • Lieve Allemaal. Weet iemand ook hoe je steentjes die aan elkaar geklit zitten van elkaar loskrijgt zonder ze door de kamer te laten vliegen.Dank alvast voor het reageren

    Marjan Uitvlugt
  • Ik heb bakjes van de cafetaria enen nummer deze , en doe alles in een schoenendoos werkt perfect.
    Groetjes Helga

    Helga lohuis

Laat een reactie achter

Comment are moderated
x