6 Diamond Painting tips, tricks & hacks

6 Diamond Painting tips, tricks & hacks

Wij van Myth Of Asia zijn altijd op zoek naar nieuwe en leuke manieren om onze klanten te helpen met hun diamond painting. We hebben honderden berichten doorgenomen om de beste tips, trucs en hacks op het gebied van diamond painting te verzamelen. Hier zijn een paar van onze favorieten!

Tip 1. Gebruik eierdozen om steentjes te organiseren
Recycle het eierdoosje niet nadat je je laatste omelet hebt gemaakt - herbruik het. Een gemiddelde eierdoos dient als een uitstekende steentjes opbergdoos die je gemakkelijk kunt sluiten als je hem niet gebruikt. Je kunt ook gebruik maken van onze sorteerdozen met 28 vakjes om alle gekleurde steentjes gescheiden te houden.Tip 2. Label elk zakje met steentjes
Geen lege eierdozen die rondslingeren? Geen probleem. Sorteer je steentjes in de plastic zipzakjes die bij je diamond painting zitten of gebruik één van onze sorteerdozen. Gebruik een stift om elke zak te labelen met het overeenkomstige nummer of symbool.Tip 3.
Plak de steentjes naast hun symbool op het doek
Een beetje voorbereidend werk gaat heel ver bij het starten van jouw diamond painting. Neem een paar minuten de tijd om de steentjes te pakken en daarna te plakken naast het symbool op het doek. Voila! Je kunt de steentjes die je nodig hebt snel in één oogopslag terugvinden.Tip 4. Gebruik een snijplank
Dacht je dat je klaar was met het gebruik van keukenbenodigdheden na onze eierdoostip? Toch niet! Tape je doek op een schone snijplank en je hebt meteen een mobiele werkruimte. Heb je wat extra licht nodig? Pak onze diamond painting lightpad erbij zodat je kunt zien waar je mee bezig bent en je de werkruimte kunt verplaatsen.

Tip 5. Het proces versnellen met een multi-applicator tool
Met diamond painting kun je het tempo zelf bepalen. De meeste van onze diamond paintings worden geleverd met een multi-applicator tool waarmee je één diamant of meerdere per keer kunt oppakken!

Tip 6. Stop met het statisch zijn van de steentjes
Soms lijken de steentjes aan alles te kleven, behalve aan het doek. Geen probleem iedereen heeft er wel eens last van, stenen die aan elkaar kleven. Daar is nu een oplossing voor. Leg de steentjes in de grinder en draaien maar!Ga naar de diamond painting collectie


24 reacties Comment

 • Kun je Diamond painting ook buiten ophangen? Zoja, wat gebruik je dan en hoe zodat er geen water bij kan. Ik heb er een van 45×65 cm

  Tineke Bol
 • Hallo Saskia, is er ook een vel zonder tekening bij jullie te bestellen.
  Gezegende Paasdagen
  Grt. Kitty

  Kittykwarten
 • Mijn overgebleven steentjes doe ik in gripzakjes, steek die op een «  wacht naald/speld van breiwerk, +/- op volgorde , met foto waarvoor ze gebruikt werden. Blijft overzichtelijk en wordt het geen bende achteraf !

  Nicole
 • Alle goede tips geiezen.maar waar ik de kralen in bewaard in koopt sambal potjes bij de chinees zonder sambal en plak een sticker er op met nummer kan er af voor de volgende keer.en je kan ze sluiten.

  joke van kuijk
 • Ik een aantal pillendoosjes gekocht voor het bewaren van de steentjes

  Catharina Etta

Laat een reactie achter

Comment are moderated
}
x