• Gratis Verzending
 • Achteraf Betalen In Nederland
 • Gratis Cadeaus Bij Besteding Vanaf €50
 • Gratis Verzending
 • Achteraf Betalen In Nederland
 • Gratis Cadeaus Bij Besteding Vanaf €50
6 Waardevolle Diamond Paintings Tips

6 Waardevolle Diamond Paintings Tips

Of je nu werkt aan jouw 17e diamond painting of nog maar net begint aan je eerste, er is altijd iets nieuws te leren in de wondere wereld van diamond painting!

Als vervolg op onze populaire 6 handige diamond painting tips, komen we met nog eens 6 tips die jouw diamond painting ervaring naar een hoger niveau tillen.

6. Vastgeplakte steentjes van elkaar krijgen met 2 schudbakjes

Er is geen hele operatie nodig om de steentjes te scheiden die zijn vastgeplakt! Gebruik gewoon twee schudbakjes die je hebt liggen. Plaats de ene op de andere en druk de ene op de andere en je zult een bevredigende "POP" horen als ze uit elkaar gaan.

Voor hardnekkige steentjes die bestand zijn tegen het knijpen, wrijf je de csschudbakjes heen en weer totdat ze loslaten!

5. Gebruik nagellakremover om de legenda te verwijderen voordat je je painting inlijst

Heb je ooit een diamond painting ingelijst en zie je de legenda aan het zijkant van het canvas nog? Ze zullen het niet merken, maar het zal je voor altijd storen!  Een klant stelt voor om nagellakremover of aceton op een wattenschijfje te gebruiken om de legenda en andere tekens te verwijderen voordat je het inlijst. 

 4. Gebruik een iPad om de symbolen van het canvas beter te kunnen zien

Ben je aan het wachten op je lightpad en heb je een oude of ongebruikte iPad in de buurt liggen? Open een Flashlight-app of een lege pagina in de browser om jouw diamond painting te verlichten.

3. Gebruik een puzzel oprolmat om je uitrusting mee te nemen onderweg

Denk je eraan om vroeg terug te vliegen van vakantie omdat je gewoon niet meer kunt leven zonder je diamond painting? Gebruik een puzzel oprolmat om je diamond painting(s) te vervoeren.

Als je meer ruimte en minder geld hebt, plaats je diamond painting(s) dan gewoon tussen twee stukjes foamboard en plak ze aan elkaar.

2. Vergroot de levensduur van jouw afgewerkte diamond painting door het te verzegelen

Nadat je klaar bent met je diamant painting, wil je het er net zo mooi laten uitzien als de dag dat je het hebt afgewerkt. Pak wat Modpodge (mat) en breng een coating aan om de steentjes op hun plaats te houden en je diamond painting jaren lang mooi te houden. De Modpodge is ook verkrijgbaar in glans!

1. Gebruik de "Schaakbordmethode" voor grote oppervlakken met dezelfde kleur

Gek worden op grote gebieden met dezelfde kleur? Plaats je steentjes om en om (en houd je rijen recht!) met behulp van wat wij noemen de "schaakbordmethode".

Plaats gewoon een steentje, sla een hokje over, plaats een steentje en zo door. Vervolgens vul je de ruimtes in. Je krijgt een bevredigende "klik" als je een lege ruimte vult met een steentje!

Hebben wij jouw favoriete tip gemist? Vertel het ons door een reactie te plaatsen hieronder! Zorg ervoor dat je deze tips deelt met je mede-die-hard diamond painting fans!

Ga naar de diamond painting collectie


14 reacties Comment

 • Mijn steentjes zitten aan elkaar als balletjes hoe krijg ik die het beste los

  Gre Dolleman
 • Hoe kan ik zorgen dat de steentjes niet glimmen. Heb een schilderij gemaakt voor mijn dochter maar zij vindt de steentjes lelijk omdat ze zo glimmen. Wat is de oplossing hiervoor?

  Corrie Olsthoorn
 • Bedankt voor de tips.

  Edith Harbers
 • waar kan ik die madpadge lopen

  nellie van ijk waar kan ik die madpodge kopen
 • Bedankt er waren nuttige tips bij

  Rosita

Laat een reactie achter

Comment are moderated