Zo kies je het formaat Diamond Painting dat bij jou past.

Zo kies je het formaat Diamond Painting dat bij jou past.

Bij Myth Of Asia zijn onze diamond paintings verkrijgbaar in verschillende maten, van 20x20cm t/m 90x180cm. Of je nu een portret diamond painting (langer verticaal), een landschap diamond painting (langer horizontaal) of een vierkante diamond painting wilt, wij hebben genoeg keuze!

Maar wat is de beste maat voor een diamond painting? Daar hebben we helaas geen perfect antwoord op. Er van uit gaande dat dit de eerste keer is dat jij een diamond painting koopt, raden wij je aan om klein te beginnen. Dit is omdat kleine diamond paintings meestal minder tijdrovend zijn. Hierdoor kan je ook een beetje proeven van deze hobby en peilen of het iets voor jou is, zonder dat je direct weken lang bezig bent. Hoe groter de diamond painting, hoe meer steentjes je moet toevoegen om je meesterwerk te creëren. Voor beginners raden de meeste mensen aan zich te houden aan projecten die niet groter dan 30x40cm zijn.

Om het je iets makkelijker te maken hieronder een maattabel met advies per afmeting:

schema formaat diamond painting

 

Twijfel je toch nog of wil je uitgebreider advies over welk formaat het beste bij jou past? Stuur dan gerust een mailtje naar onze experts. Zij helpen jou graag!

Ga naar de diamond painting collectie


12 reacties Comment

 • Ik doen heel graag mee zo op muziek klassieke muziek

  Bart Thijs
 • Ja ik doen heel graag mee

  Bart Thijs
 • Bedankt voor mij te helpen Bedankt

  Bart Thijs
 • Heel super blij

  Bart Thijs
 • Beste M, hebben jullie ook ronde diamond paintings? Of kan een foto omgezet worden als ronde painting? Vriendelijke groeten

  Gerrie Gielen

Laat een reactie achter

Comment are moderated
x