Neem je hobby mee!

Neem je hobby mee!

Je gaat een weekendje weg met een stel vriendinnen. Jullie hebben met elkaar besloten dat jullie er een knutselweekendje van maken dus je moet je hobby spullen mee gaan nemen. Hoe ga je dat allemaal netjes voor elkaar krijgen? Je bent het overzicht een beetje kwijt maar wij hebben voor jou de ideale oplossing.

Een goede tas is de oplossing!

Het is belangrijk om een goede tas te hebben wanneer je eens een weekendje weg gaat. Je kunt je kleding en verzorgingsartikelen makkelijk kwijt in een weekendtas, maar waar ga je de rest in doen? Daar hebben wij misschien wel een hele goede oplossing voor. Wat dacht je van zo een supergave zebra rugzak? Die ziet er niet alleen leuk uit maar hij biedt ook nog eens lekker veel ruimte. Je kunt er veel dingen in kwijt en het beschermt je spullen nog goed ook. Dat supergave printje zorgt ervoor dat jouw rugzak hartstikke goed te herkennen is tussen alle andere tassen. Dat is een groot voordeel want dan hoef je niet elke keer zo te zoeken naar de juiste tas. Heb je toch liever een ander printje dan kan dat natuurlijk ook.

Super kwaliteit voor een superprijs

Je bent niet echt van de merken maar wij kunnen jou met enige zekerheid zeggen dat wanneer je eenmaal een Rains rugzak hebt gehad dat je niet snel anders meer zou willen. Rains is een merk wat niet alleen rekening houdt met wat de consument graag wil maar ook met het milieu. Zij maken rugzakken en andere tassen die voorzien zijn van een keurmerk wat aangeeft dat ze vervaardigd zijn uit stoffen die het milieu niet schaden. Dit is een heel erg mooi bijkomende factor waar veel mensen wel oren naar hebben. Het is natuurlijk ook ontzettend belangrijk dat het milieu gespaard blijft.

Rains heeft een prachtige collectie aan rugzakken die veel ruimte bieden, dus ook genoeg ruimte om jouw hobbyspullen in te vervoeren. Je kunt alles netjes opstapelen en als je een bepaalde machine mee moet nemen dan beschermt de rugzak deze ook. De kwaliteit van de Rains rugzakken is namelijk subliem te noemen. De stof is behandeld met een coating die zowel vuil als waterafstotend is. Zelfs een laptop blijft er netjes in. Sterker nog, Rains heeft rugzakken gemaakt die speciaal geschikt zijn voor zowel 15 inch als 13 inch laptops. Zonder enige aarzeling durven wij het aan om onze laptop erin te doen en ermee in de regen te gaan staan. Wij weten zeker dat er geen druppel doorheen zal komen! Dit zegt genoeg over de kwaliteit van deze geweldige rugzakken toch?

Misschien zijn deze rugzakken in eerste instantie niet meteen de prijs die jij in gedachten had, maar als je nagaat dat je met een rugzak van Rains echt jaren kunt doen is het misschien het toch wel het overwegen waard. Je zult hier aanzienlijk langer mee doen dan met een ander goedkoper merk waar je er misschien zelfs wel meerdere per jaar van verslijt. Soms is het dus beter om meer geld neer te leggen voor zoiets simpels als een rugzak en te gaan voor de kwaliteit. Uiteindelijk verdient het zich allemaal wel terug.

Nu jij weet dat dit merk zo toonaangevend is en dat het jouw spullen netjes zal beschermen durf je beslist zonder enige aarzeling jouw hobbyspullen er ook in mee te nemen toch? Wij wensen je alvast veel plezier tijdens je weekendje weg! Enne… houd vooral die toffe zebraprint rugtas van je in de gaten voordat een van je vriendinnen ermee vandoor gaat omdat ze hem zo tof vindt!


x