Creatief Met Overgebleven Steentjes - Deel 2

Creatief Met Overgebleven Steentjes - Deel 2

Je herkent het vast; overgebleven steentjes na het maken van een diamond painting. Vaak krijg je wat meer steentjes dan je nodig hebt voor je kunstwerk, zodat je er in ieder geval niet te weinig hebt. Maar wat moet je met de steentjes die je overhoudt? Weggooien is zonde, want er zijn zat dingen die je kunt doen! Natuurlijk is het handig om ze te bewaren voor ‘het geval dat’, maar je kunt ook je creativiteit de vrije loop laten en ze gebruiken voor een blanco canvas. In deze blog richten wij ons op het blanco canvas. Nieuwsgierig wat je nog meer kan doen met overgebleven steentjes? Lees dan deze blog.

Jouw eigen creatie

Als je het allerliefst bezig bent met het maken van diamond paintings, dan is een blanco canvas de ideale oplossing voor overgebleven diamond painting steentjes.

Hiermee kun je een painting geheel naar eigen wens maken, door zelf een patroon te kiezen en deze na te maken met diamond painting steentjes. Hiervoor zou je bijvoorbeeld een tekening kunnen gebruiken, maar je zou ook op het internet een patroon kunnen opzoeken. Vaak zijn borduurpatronen relatief simpel na te maken op een canvas doek.

Het formaat van het blanco canvas is afhankelijk van hoeveel steentjes je over hebt. Uiteraard kun je altijd losse steentjes bijbestellen als je een groter idee voor ogen hebt. Een blanco canvas doek heeft, net als een standaard diamond painting, een plaklaag waarop de steentjes blijven plakken.

Hieronder laten wij een aantal ideeën zien wat je kan maken met de overgebleven steentjes op een blanco canvas. Afhankelijk van het formaat blanco canvas dat je gebruikt, kan je bij een klein formaat 1 steentje per hokje gebruiken, zoals op de voorbeelden en bij een groter formaat 4 dezelfde kleur steentjes per hokje. Een blanco canvas kan je hier bestellen. Heb jij ook nog leuke creaties gemaakt met overgebleven steentjes? Deel ze met ons!

  

  

 

 


23 reacties Comment

 • Ik heb van iemand nieuw 50×75 zee zicht uit het raam /nr1154242 /40×30 cm te kort.het is nr3753 blauw. bedankt/

  Bep mensink
 • Heb de yfeltoren LED 3003. MIJN vrouw wil deze ein
  elijk gaan maken. Door onze verhuizing is ze de Diamonds verloren. Kunt U haar helpen? Als ik moet betalen geen probleem. Ik hoop van harte, dat U haar kan helpen.
  Met dank.
  Albert vancollem

  Albert
 • Goedenavond,
  Ik heb een zakje vierkante steentjes tekort, nr 3812. Kan ik dat bij u nabestellen?

  Vriendelijke groet,
  Corry Lourier

  Corry Lourier
 • Ik kom steentjes tekort van mijn werk.
  Kan ik de steentjes bij bestellen het is no.3865 witte steentjes
  Wil ze ook betalen kom er veel te kort
  Graag een reactie

  Pieta boom de mik
 • Ik ben met een 5 Luik bezig van een meer met ondergang. Maar ik kom een kleur te kort nummer 8 coler 632 hoe krijg ik de kleur om het af te maken. Ik hoor het graag

  Lies

Laat een reactie achter

Comment are moderated
x